tuan norhayati's FotoPage

By: tuan norhayati tuan chik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Jun-2008 13:34 Email | Share | | Bookmark
Fatini bergaya sakan.. ngan baju baru nyer..

 
 
 
View all 9 photos...
Biasa laa budak pompuan sorang nih.. keje dia asik tukar baju je.. selang sejam.. memacam baju nk dipakainyer.. nak jadik princess fionaaaaa...


Saturday, 14-Jun-2008 13:42 Email | Share | | Bookmark
Futsal Game for Helki di Sheffield..

 
 
 
View all 23 photos...
Pra sukan utk family day PMPMS.. giliran abah main bola..hehehe..kami jadik penonton nyer yang setia...hehehhe..jadik juara dan naib juara.. .. Hakimi juga turut menunjukkan bakat jadi penjaga gol.. futsal utk kanak2..bidang terjunnn..


Sunday, 8-Jun-2008 20:34 Email | Share | | Bookmark
Kekawan Post Grad kat Department.. datang bertandang ke rumah..

 
 
 
View all 10 photos...
Kekawan kat Department of Civil Eng.. Ulku from Turki, Sunita dan A from Thailand dan Bernice dan Hartini from Malaysia.. datang nk try Malaysia food..


Friday, 6-Jun-2008 20:14 Email | Share | | Bookmark
Hakimi dan Fatini...jejalan sekitar Cliff Street....

 
 
 
View all 11 photos...


Saturday, 24-May-2008 12:37 Email | Share | | Bookmark
At Rother Valley Park...

 
 
 
View all 23 photos...
Gi jejalan round park yang agak besar jugak kat Sheffield ni.. kebetulan hari begitu sejuk dengan angin yang mmg kuat.. dan cuaca yang mendung... tapi nasib baik tak hujan...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net