tuan norhayati's FotoPage

By: tuan norhayati tuan chik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Aug-2008 19:24 Email | Share | | Bookmark
Jejalan ke LIMERICK, DUBLIN IRELAND...

Di Sheffield train station
kat Manchester Airport
Depan umah Zali dan Kini..
View all 41 photos...
Selama seminggu kami bercuti ke Limerick dan Dublin, jejalan rumah kawan sekampung and sepersekolahan. Seronok Hakimi dan Fatini naik plane, train dan bus..


Sunday, 27-Jul-2008 18:38 Email | Share | | Bookmark
Bersantai di Skegness Beach, Linconshire

 
 
 
View all 15 photos...
Setelah setahun duk UK ni, baru laa berkesempatan menjejakkan kaki di pantai UK ni.. Kesian Hakimi dan Fatini.. asik duk sebut2 nak main pantai..macam kat Batu Buruk, Trg.. dah lama tak gi sana... so, kami cari laa jugak pantai yang ada kat UK ni..walaupun jauh.. dalam 2 jam lebih jugak drive nak boleh sampai sana..


Wednesday, 16-Jul-2008 14:04 Email | Share | | Bookmark
Visit and Field Testing at HUMBER BRIDGE, HULL, UK

Humber Brirge, Hull
 
 
View all 20 photos...
One week, my supervisor has field testing at very long bridge. Me as his student, also took part as observer and helped him keep on eye the equipments along the footpath on the bridge. Very interesting and got some invaluable experience with other groups and peoples around the world.


Sunday, 6-Jul-2008 18:27 Email | Share | | Bookmark
FAMILY DAY PMPMS-SHEFFIELD

my family..abah..hakimi n fatini..
 
kek yg disusun utk topping jalur gemilang..one of my cake there.
View all 41 photos...
Family Day 2008 bertemakan Semangat Partiotik Malaysia... begitu meriah dengan Kek Anak Merdeka dan Jalur Gemillang terbesar dari bahan terbuang.. semua family Melayu di bumi Sheffield begitu bersemangat dlm setiap acara yang dipengarahkan oleh hubby tersayang..yg begitu bersemangat utk menjayakan FM08 ini..Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar, walaupun hujan turun dengan agak lebat sepanjang hari tersebut..hujan rahmat...


Saturday, 21-Jun-2008 17:52 Email | Share | | Bookmark
SUKAN HELWA PRA FM'08

My netball team
 
 
View all 19 photos...
Semua kaum helwa di Sheffield memeriahkan suasana dengan menyertai Sukan Netball dan Bowling.. seronok bukan mainnnn...sempena Family Day Malaysian Student at Sheffield.. aku pun turut sama main.. jadik juara bowling.. netball jadik GS 'sharp shooter'..hehehe..
Kaum bapa (helki) main bola dan badminton.. tidak ketinggalan my hubby...jadik juara gak...hehee


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net